خورش فسنجون با مرغ از محبوبترین و متفاوتترین غذاهای ایران است که اصالتا یک غذای گیلانی محسوب میشود. خورشت فسنجون با مرغ از دلانگیزترین مواد اولیه بهره میبرد و به همین خاطر طعم آن به هیچ غذای دیگری شباهت ندارد. طبخ یک فسنجون مجلسی با مرغ جاافتاده میتواند نشاندهنده مهارت یک فرد در آشپزی ایرانی باشد.
خورش فسنجان را میتوانید با گوشت قلقلی هم درست کنید اما فسنجان با مرغ طرفداران بسیار بیشتری دارد و ظاهر آن هم مجلسیتر است. خورش فسنجان آنقدر خوشطعم است که بهسادگی میتوانید دستور پخت آن را حتی در سایتهای خارجی هم پیدا کنید. عطر یک فسنجان جاافتاده بههمراه برنج خوشپخت ایرانی، یکی از لذیذترین ترکیبها برای لذتبردن از وعده ناهار در یک ظهر آفتابیست.
در طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ مجلسی ترفندهای زیادی مطرح است و باید چندین بار تمرین کنید تا در طبخ این خورش خوشمزه استاد شوید. شاید فکر کنید که فسنجون یک خورش بسیار سخت و پیچیده است و تهیه آن کار هر کسی نیست؛ اما امروز با شما سادهترین روش برای پخت یک خورش فسنجون با مرغ بینظیر را بهاشتراک میگذاریم. اگر طرفدار این خورش فوقالعاده خوشمزه و مقوی هستید، پیشنهاد میکنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
سیبزمینی سرخ کرده رستورانی از آندسته پیشغذاهایی است که هوش از سر همه میپراند و البته انواع غذاها با سیب زمینی سرخ کرده هم حسابی پرطرفدار هستند. از سوی دیگر همه افراد بدون اغراق طرز تهیه سیبزمینی سرخ کرده و ترد شدن سیب زمینی را بلدند. اما تعداد کسانی که میتوانند یک پرس سیبزمینی سرخ کرده ترد، پوک و خوشمزه به سبک رستورانهای مشهور جلوی شما بگذارند چندان زیاد نیست.
در این مطلب قراره چهار روش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رو بهتون آموزش بدیم. بعدش هم درباره کالری سیب زمینی سرخ کرده باهاتون صحبت می کنیم که یکم عذاب وجدان بگیرین و توی خوردن سیب زمینی سرخ کرده زیاده روی نکنین.
چون واقعا گذشتن از این پیش غذای خوشمزه خیلی سخته. به غیر از این چهار روش، دو روش سیب زمینی تنوری و سیب زمینی سرخ کرده در فر هم خیلی خیلی جذابن. من دیگه طاقت ندارم.
شیرینی ناپلئونی را با کاتر از وسط دو نصف کنید و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیرهایی که از کنارش بریدیم داخل سینی فر با دمای 400 درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت 7 الی 10 دقیقه قرار میدهیم تا خمیر کاملا بالا بیاد و لایه به لایه بشود.بعد از 10 دقیقه دمای فر را پایین می آوریم و به مدت 20 تا 25 دقیقه با دمای فر 185 درجه فارنهایت قرار میدهیم تا روی خمیر یکم طلایی شود.وقتی که از فر بیرون آوردیم صبر میکنیم تا کاملا خنک شوند. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده میکنیم.
بسیاری از خانمها دوست دارن شیرینی هایی که توی شیرینی فروشی رو میبینن رو خودشون بتونن توی خونه درست کنن، یکی از این شیرینی ها، شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی است که اگه نکاتی که گفته میشه رو خوب رعایت کنید می تونید یه شیرینی عالی برای عید و مناسبت های دیگه تهیه کنید.
:: بازدید از این مطلب : 551
|
امتیاز مطلب : 127
|
تعداد امتیازدهندگان : 26
|
مجموع امتیاز : 26